avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cesiune creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cesiune creanta

Buna ziua

Din cauza unor probleme o persoana isi plateste cu intarziere ratele la banca.SE deschide executarea silita se executa un bun apoi banca cesioneaza contractul de credit unui recuperator.Acesta continua executarea silita pe baza dosarului vechi inceput de catre banca (evident la acelasi executor-practic in locul bancii x apare recuperatorul y)Este legal avand in vedere ca prin cesiune titlul(contractul de credit) isi pierde caracterul executoriu?Recuperatorul nu ar fi trebuit sa o ia de la capat cu alt dosar de executare?

Alte discuții în legătură

Executare silita c_dobrescu c_dobrescu In septembrie 2004 am facut un contract de credit. Am platit ratele pana in decembrie 2005, cand sotul meu a decedat, am vandut casa si am plecat in ... (vezi toată discuția)
Prescriptie sau perimare ? Mitu_Constantin Mitu_Constantin Va supun atentia asupra unui caz destul de interesant , parerea mea, cerandu-va sfatul In anul 2011 (eu ca nume S.C.) am fost executat silit de catre o ... (vezi toată discuția)
Dubla executare silita Ca_Ami Ca_Ami Buna seara, In anul 2008 am facut un credit nevoi personale cu ipoteca in CHF in localitatea X. Intamplarea a facut ca in acelasi an sa ma mut in localitatea ... (vezi toată discuția)