avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare prenume
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare prenume

Buna ziua.Numele meu este H.Angela Daniela.Este prima data cand adresez o intrebare in forumul dvs,dar doresc sa aflu un raspuns sigur de la o peroana specializata in domeniul juridic.Doresc sa imi schimb prenumele,sau sa inlocuiesc numele Angela cu Maria.Deci,sa ma numesc Maria sau Maria Daniela.Credeti ca este posibil acest lucru?Daca da,carei institutie trebuie sa ma adresez?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:23, 9 Iulie 2017
da. va adresati primariei de la locul de domiciliu daca aveti 18 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea prenumelui Maria Daniela99 Maria Daniela99 Buna ziua.Numele meu este H.Angela Daniela.Este prima data cand adresez o intrebare in forumul dvs,dar doresc sa aflu un raspuns sigur de la o peroana ... (vezi toată discuția)
Pot să-mi schimb numele de familie cât și al doilea prenume? DanielS28 DanielS28 Bună seara, Doresc să știu dacă-mi pot schimba atat numele de familie, cât și al doilea prenume? Pe mine m-au crescut bunicii. Mama a murit când ... (vezi toată discuția)
Schimbare prenume copil toadermarina toadermarina buna ziua. copilul are certificat de nastere eliberat de primaria sect 1 si are domiciliu in buletin sect 2 . undese poate schimba prenumele lui in sect1 sau ... (vezi toată discuția)