avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inregistrare operatiune in registru jurnal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inregistrare operatiune in registru jurnal

Buna ziua!
Am si eu o nelamurire in legatura cu inregistrarea unei incasari. Exista un timp limita pentru inregistrarea unei operatiuni (incasare cu extras de cont) in registrul jurnal?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:22, 11 Iulie 2017
Tin sa mentionez ca banca imi pune la dispozitie extrasul de cont pentru luna curenta abia luna viitoare si stiu ca trebuie sa inregistrez operatiunile in registrul jurnal in ordine cronologica folosindu-ma de data la care am avut incasarea/plata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este nicio problema daca completati registrul jurnal in primele zile ale lunii urmatoare cand va adunati toate actele doveditoare ale incasarilor si platilor.
Imi puteti spune va rog frumos si cu ce data inregistrez aceste operatiuni (data la care am avut incasarea/plata sau data la care am obtinut extrasul de cont).

Multumesc!
Se trece data in care s-a facut incasarea si care apare pe extrasul de cont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa alina240 alina240 Am o nelamurire legata de registrul de incasari si plati.Am infiintat de curand PFA-ul si inca nu am avut incasari. Am in schimb cateva cheltuieli facute din ... (vezi toată discuția)
Registru de incasari si plati Valentin Geapana Valentin Geapana Buna seara ! Mesajul meu este datorat faptului ca vreau sa completez registrul jurnal de incasari si plati si am cateva intrebari adresate celor care se ... (vezi toată discuția)
Contabilitate intreprindere individuala iubiritza iubiritza buna ziua, am infiintat o II, profil confectionare si vanzare in piete targuri a bijuteriilor hand made. urmatorul pas este sa invat cum anume trebuie sa tin ... (vezi toată discuția)