avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În ce articole de lege se încadrează cererea de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În ce articole de lege se încadrează cererea de constatare a existenței raportului juridic de muncă ?

În ce articole de lege se încadrează cererea de constatare a existenței raportului juridic de muncă ?
Cel mai recent răspuns: viktorV , utilizator 13:00, 10 Iulie 2017
Vă mulțumesc încă odată !
Mulțumesc domnului avocat Dan Popescu !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am o problema in obtinerea adeverintei de vechime pt. ... Cameli58 Cameli58 Buna ziua,am o problema in obtinerea adeverintei de vechime pt. pensie de la IJTL,am fost pe Str Industriala unde ar trebui sa fie arhiva,de acolo au spus ca ... (vezi toată discuția)
Dacă nici lichidatorul nu deține documente referitoare la grupe ... Zlatcuiancu@yahoo.ro Zlatcuiancu@yahoo.ro Dacă nici lichidatorul nu deține documente referitoare la grupe de muncă ve trebuie să facem ? Pe cine acționăm in instanță ? (vezi toată discuția)
Dovada vechime TuguiDaniela TuguiDaniela Buna ziua,va rog sa-mi spuneti si mie, daca puteti,cum se poate lua de la o firma radiata dovada de vechime si de grupa.Va multumesc. (vezi toată discuția)