avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Contract pierdut
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Contract pierdut

Buna seara,am cumparat recent o masina,dar am o problema.Numai gasesc contractul de v-c original,am fisa de inmatriculare+ doua contracte conforme cu originalul,la taxe si impozite sa o iau in evidenta nu cere contractul in original,dar la inmatriculari am vazut ca trebuie original+copie.Ce este de facut? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Nelamurire transfer auto cicibau cicibau Buna ziua. Am cumparat o masina de la cineva din alt judet eu fiind din Bucuresti. S-a oferit sa vina la bucuresti si sa aduca masina, mi-a dat actele dar ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto (fara taxa) cu pastrare numere tt3odora tt3odora Buna ziua! Doresc sa vand o masina care nu are taxa platita si as dorii sa-i pastrez numerele mai mult sa ma asigur ca nu o sa am probleme cu amenzile ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina in alt judet j_add j_add Buna ziua! Vreau sa vand masina inmatriculata in jud. X. Cumparatorul e din judetul Y. Cum pot face ca dupa vanzare, cumparatorul sa poata pleca in aceeasi ... (vezi toată discuția)