mihaita10 
	    	Utilizator

mihaita10 
	    	Utilizator	    

Justitiarul711 
	    	Utilizator

Justitiarul711 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

mihaita10 
	    	Utilizator

mihaita10 
	    	Utilizator	    

mihaita10 
	    	Utilizator

mihaita10 
	    	Utilizator	    

scg	                   

Referitor la art 24 din Legea contenciosului administrativ, daca am castigat la Tribnal si la Curtea de Apel dreptul la reevaluare anuala ca profesor pentru ... (vezi toată discuția)
	                    scg	                   

Referitor la art 24 din Legea contenciosului administrativ, daca am castigat la Tribnal si la Curtea de Apel dreptul la reevaluare anuala ca profesor pentru ... (vezi toată discuția)

DIANA_RU	                   

[b]Cum se pune in aplicare art. 108 al H.G. nr. 611 / 2008 care prevede : [/b]
ART. 108 - (1) Perioada evaluata este cuprinsa intre 1 ianuarie si 31 decembrie ... (vezi toată discuția)
	                    DIANA_RU	                   

[b]Cum se pune in aplicare art. 108 al H.G. nr. 611 / 2008 care prevede : [/b]
ART. 108 - (1) Perioada evaluata este cuprinsa intre 1 ianuarie si 31 decembrie ... (vezi toată discuția)

raduineam	                   

Am promovat in functia de inspector de specialitate gradul II la data de 01.07.2007 si am efectuat activitate neintrerupta in functie pana la data de 27 ... (vezi toată discuția)
	                    raduineam	                   

Am promovat in functia de inspector de specialitate gradul II la data de 01.07.2007 si am efectuat activitate neintrerupta in functie pana la data de 27 ... (vezi toată discuția)