avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Interpretariat
Discuție deschisă în Traduceri

Interpretariat

buna ziua.
unde se poate face cererea de plata a interpretariatului pentru un proces civil?
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 15:13, 12 Iulie 2017
Depinde cine a solicitat serviciile Dvs.
Daca este una dintre parti prin avocat, va adresati acestuia iar daca v-a solicitat judecatoria sau tribunalul, intocmiti actele si solicitati plata de la departamentul care v-a solicitat prezenta in sala de judecata pentru interpretariat.
Cititi discutiile din link-urile de mai jos, poate va ajuta la rezolvarea situatiei prezentate.
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare traducator autorizat haller haller Buna ziua. As vrea si eu sa stiu la care Administratie financiara trebuie sa depun ma inregistrez daca am domiciliul in judetul Olt si viza de flotant pe ... (vezi toată discuția)
Referat traducator Alina_AST Alina_AST Buna ziua, sper sa ma poata ajuta cineva pe aici. Eu sunt traducator si interpret autorizat de foarte putin timp si astazi am fost sunata pentru a ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator- impozit cristhalia85 cristhalia85 Buna, am primit de curand autorizatia de traducator si as dori sa stiu daca dupa ce o inregistrez la tribunal si nu am venituri trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)