avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noua lege de salarizare!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noua lege de salarizare!

Este data publicitatii noua grila de salarizare bugetara si daca da unde pot sa o gasesc? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 18:47, 27 Septembrie 2009
1. Nu a fost inca promulgata legea de presedinte si nu a fost publicata in M.O.
2. Pe site-ul Senatului gasiti legea si grilele asa cum au fost prezentate la asumarea raspunderii dar am inteles ca au mai fost operate modificari.
:offtopic:

Guvernul isi asuma raspunderea pentru cele 3 legi...:O
Pentru celelalte nu si-au asumat sau cum.......#-o Praf in ochi:thumbdown:
Este inca in dezbateri si discutii, am inteles ca din ianuarie 2010 abia va 'iesi'. Pe diferite site-uri de stiri se pot gasi grilele de salarizare din domeniul invatamantului, pentru magistrati etc., dar nu stiu sigur daca astea vor intra in vigoare :rolleyes:
As dori o adresa de site cu salarizarea bugetara.
florinsadova a scris:

As dori o adresa de site cu salarizarea bugetara.

Vezi aici: [ link extern ]
sau aici: [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 27 Septembrie 2009
Doina Elena, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grila de salarizare unica 2010 steluta bz steluta bz Va rog sa-mi trimite-ti si mie grila de salarizare unica(bugetari) incepand cu 2010. Deasemeni, daca se poate, sa-mi trimite-ti grila de salarizare in ... (vezi toată discuția)
Grila salarizare Aryyanna Aryyanna Buna ziua, Unde as putea gasi o grila de salarizare? Si care-i legi se supune aceasta? Multumesc! (vezi toată discuția)
Noua lege de salarizare unitara - magistrati lucian1973 lucian1973 Buna ziua ! Va rog sa-mi comunicati, magistratii pe ce treapta de salarizare din grila vor fi incadrati ? Multumesc (vezi toată discuția)