avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Poate fi eliberat mai devreme?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Poate fi eliberat mai devreme?

A fost condamnat in Franta pentru 8luni... Mie sa spus ca nu are rost de luat avocat pentru ca la ei sunt alte reguli si pentru o purtare frumoasa poate sa fie eliberat mai dereme!! Asica timp de 4-5luni... Este posibil asa ceva??? Eu nu cunosc legile lor., si problema este ca nici nu sunt acolo si de acasa nu pot face nimik... Pot sa sper la o eliberare mai rapida???
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:09, 26 Iulie 2017
Da, se poate sa fie liberat condiționat mai devreme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contopirea pedepselor dalikan dalikan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema foarte urgenta. Am o cunostinta care a fost condamnata in anul 2012 luna mai la 6luni cu suspendare pentru ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata r.roxyk r.roxyk La o pedeapsa de 5 ani eliberarea conditionata se face dupa doua treimi din pedeapsa ceea ce inseamna 3 ani si 4 luni.......tot dupa 3 ani si 4 luni ... (vezi toată discuția)
Comisia de eliberare conditionata megg megg Buna seara. Am o ruda, care a fost condamnata 4 ani in Franta, a executat 3,7 ani acolo iar recent a fost transferata( la cerere ) in Romania. Aici a avut ... (vezi toată discuția)