avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie exclusiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie exclusiva

Ambii părinți fiind de acord cum putem proceda pentru a obține custodie exclusivă asupra fiului minor.
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 12:46, 13 Iulie 2017
Puteţi solicita acest lucru în instanţă, însă vă avertizez că simplul dumneavoastră consimţământ nu înseamnă că se va da "custodie exclusivă", deoarece instanţa ţine cont în primul rând de interesul minorului.

Mulțumesc pentru raspuns. Copilul locuieste cu mine de 7 ani în afara țării. Aici merge la școală și cautam o modalitate de a nu mai merge la notar pt imputernicire de fiecare dată când trebuie să îi fac pasaportul.
pasaportul il refaceti o data la 5 ani, nu mergeti des sa isi dea acordul, nu e motiv suficient pt a exercita singura autoritatea parinteasca
Semnaţi o tranzacţie la notar , prin care tatăl copilului declară că vă împuterniceşte să semnaţi în locul său orice act ce priveşte copilul şi o treceţi şi prin instanţă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . am un băiețel în vârstă de 11 anni ,care locuiește ... Elena955 Elena955 Buna ziua . Am un băiețel în vârstă de 11 anni ,care locuiește în Italia cu mătușa .Merge acolo la școală etc.as vrea să știu dacă pot face o ... (vezi toată discuția)
Obtinerea custodiei unui minor lorenarebeca lorenarebeca doresc obtinerea custodia ficei mele minore de 3 ani fara sa ma judec cu tatal pentru ca imi imaginez ca nu are nimic impotriva sa ramana la mine .este cu mine ... (vezi toată discuția)
Acte dupa un concubinaj Katalina80 Katalina80 Buna ziua....ce acte imi trebuiesc pentru fiul meu minor rezultatul frumos a unei relati de concubinaj? Sunt casatorita si de multe ori am intampinat ... (vezi toată discuția)