avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Întrebare posibile consecințe furt de valoare mică
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Întrebare posibile consecințe furt de valoare mică

Bună ziua! dacă am furat dintr-un magazin un bun cu valoare mică până în 50 de lei și nu am fost prins la casă ce de poate întâmpla?este vb de un magazin de articole sportive și fapta a fost acum o sapt!mai poate avea urmări gestul tâmpit făcut de mine?
Exista posibilitatra in cazul unui inventar ca sa se sesizeze lipsa bunului, apoi in urma verificari inregistrarilor sa constate ca a fost sustras si sa depuna plangere la politie.
Pana atunci, vorba romanului ,, hotul neprins.... ''
E vb de un magazin f mare cu sute de clienți pe zi!sunt deja 3 sapt de atunci.oare chiar sta cineva sa deruleze camerele?cum am subliniat e un bun de până în 50 de lei!
De data asta ati scapat foarte probabil.
De.regula se prinde în flagrant.
Se poate si dupa camerele de supraveghere dar este mai complicat asa.
Trece timpul și nu se întâmplă nimic!oare am scăpat?
Daca nu mai furati posibil sa fi scapat, daca perseverati, probabil ca in viitor o sa ajungeti la puscarie.

Alte discuții în legătură

Furt din magazin in germania AndreeaFN AndreeaFN Buna.Sunt studenta si sunt in vacanta in Germania. Am furat un set de lantisoare dintr-un magazin, si am reusit sa ies fara sa ma prinda cineva.Incidentul a ... (vezi toată discuția)
Am furat dar nu m-a prins... monoie monoie am furat din hypermarket un lucru marunt dar nu m-a retinut nimeni la iesire. regret fapta...nu stiu ce m-a apucat. #-o oare ma vor gasi pe video,sau voi ... (vezi toată discuția)
Furt carrefour Andrei1902 Andrei1902 Buna ziua! Am 19 ani, iar acum 2 zile am fost prins furand din carrefour o cutie de prezervative care costa 14,40 lei. Am facut acest gest pentru ca imi era ... (vezi toată discuția)