avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CO dupa CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CO dupa CIC

Am intrat in CIC in data de 6.iunie 2016 si am revenit la lucru in data de 1 iunie 2017. Lucrand in invatamant CO il luam pe perioada vacantei de vara astfel CO pt anul 2016 a ramas neefectuat. Intrebarea mea e : Pot fi obligata sa intru in CO din 15 iunie 2017 chiar daca n-am facut nicio cerere in acest sens ?

Alte discuții în legătură

Concediu invatamant katushka katushka Sunt titulara in invatamant. La 8 iunie 2016 am intrat in concediu prenatal. In 9 iulie 2016 am nascut. A urmat concediul postnatal iar acum sunt in concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna neefectuat faureva faureva Am fost angajata pe perioada determinata incepand cu data de 19 septembrie 2016, pe postul cuiva care a fost in ingrijire copil.In data de 26 iunie 2018 ... (vezi toată discuția)
Poprire pe indemnizatie de maternitate (cm postnatal) anamax2482 anamax2482 sunt in urmatoarea situatie: mi-a fost platita o compensatie in bani pt zile de concediu de odihna neefectuate in luna august, acum am fost instiintata ca nu ... (vezi toată discuția)