avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Concediu invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Concediu invatamant

Sunt titulara in invatamant. La 8 iunie 2016 am intrat in concediu prenatal. In 9 iulie 2016 am nascut. A urmat concediul postnatal iar acum sunt in concediu crestere copil. Zilele de concediul aferent vacantei de vara 2016 mai pot fi revendicate? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:02, 3 Octombrie 2017
Zilele de CO perioadei lucrate in anul 2016 (perioada cuprinsa intre 01.01.2016 si data intrarii in CCC) pot fi reprogramate dupa revenirea din CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuate în 2015 din cauza concediului de risc maternal și concediului prenatal Ionela.. Ionela.. Bună seara! Am o întrebare legata de concediul de odihna neefectuat. În 2015 am avut următoarele perioade de concediu medical: 3-30 iunie 2015: 24 ... (vezi toată discuția)
Calcul zile concediu odihna ion_raluca ion_raluca Lucrez in sectorul bugetar, la 01.04.2016 o sa intru in concediu de maternitate. Inainte de acest concediu de maternitate as vrea sa-mi iau si concediul de ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din concediu crestere copil in invatamant lara_marik lara_marik Buna ziua! Lucrez in invatamant si am nascut pe data de 31 iulie 2017. Nu am luat concediu prenatal, deoarece la 15 iunie 2017 am 8ntrat in concediu de odihna ... (vezi toată discuția)