avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... avarierea masinii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

avarierea masinii

am si o problema,am lovit o turma de capre intr-o noapte si mi-am avariat masina,politia a gasit vinovat proprietarul,nu am casco deci trebuie sa mi se repare masina insa proprietarul refuza,pot sa depun o plangere?cum procedez?cum trebuie sa arate?
Cel mai recent răspuns: flav88 , utilizator 20:57, 2 Noiembrie 2009
Felicitari pentru solutionare rapida si in favoare dvs si fara participarea vinovatului.
Sa ne comunicati reteta ,sa o putem aplica si in alte spete
Nu stiu daca este reteta, eu doar am vorbit cu ruda acestuia sa stiu cum o rezolvam, pe cala amiabila sau nu. Se pare ca au ajuns la concluzia ca asa este cel mai bine. Multumesc inca odata pentru atentia acordata si va urez mult succes in solutionarea si a altor cazuri!:rolleyes:
felicitari,ai avut mult noroc,eu o sa ma judec cu asta,un machidon,care are si bani destui,nu toata lumea e la fel si mai nashpa e ca nici nu stiu cat o sa dureze procesul .... bv bv
flav88,
incercati contactarea partii adverse pentru a incerca sa explicati ca o intelegere amiabila,ar reprezenta avantaj reciproc .
scuze ca te deranjez,nu stiu daca va aduceti aminte,dar mi-ati dat cateva sfaturi legate de un accident in care am lovit un card de capre.
as vrea sa stiu daca sunteti avocat sau ceva legat de asta,pt ca as mai vrea niste sfaturi daca se poate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carutas vinovat de producerea accidentului alex79u alex79u Buna ziua , in luna lulie pe 25 am avut un eveniment rutier neplacut , mai exact am intrat cu masina intr-o caruta care circula neregulamentar ( intrase pe ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala ionut_v ionut_v Am primit si eu o citatie care "suna" cam asa eu din... este chemat in aceasta instanta,camera1 complet civil in ziua de.... in calitate de intervenient, in ... (vezi toată discuția)
Coliziune cu o caruta care a fugit de la locul incidentului ContSters145374 ContSters145374 In seara zilei de 28.09.2010,la ora 19.30,pe un drum putin circulat,orbit de farurile unei masini ce circula din sens invers,am intrat in coleziune cu bara de ... (vezi toată discuția)