avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxe notariale
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxe notariale

La ridicarea unei ipoteci, dupa o vanzare in rate cu ipoteca pe bunul respectiv, cine plateste actele notariale?

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil ipotecat r111 r111 Am cumparat un imobil cu credit ipotecar, nu mai pot plati ratele. Am gasit un cumparator care e dispus sa mi dea o suma de bani si sa plateasca in continuare ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie??? iannis75 iannis75 Buna ziua, nu stiu exact daca am postat unde trebuie dar am certitudinea ca ma veti indruma voi si ma veti lamuri in ceea ce vreau sa va intreb.Asadar as avea ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil dupa divort mariacristian mariacristian Buna ziua, Am rugamintea de a ma lamurii daca se poate,am divortat dar fara a face partajul,avem o casa ipotecata cu care as vrea sa raman,demersurile ... (vezi toată discuția)