avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Datorii la cablu ale fostului proprietar
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Datorii la cablu ale fostului proprietar

Buna ziua . De curand am cumparat un apartament . Cand am fost sa reinoieac contractul pentru serviciile de televiziune si internet am aflat ca pe adresa apartamentului pe care l.am cumparat este deja un contract si este dator 850 de lei . Contractul nu este pe numele vechiului proprietar . Acesta spune ca a avut pe cineva in chirie care nu a mai platit . Daca nu va plati nimeni abonamentul ce se va intampla? Imi pot pierde apartamentul?
Cel mai recent răspuns: WfRtWf , utilizator 14:46, 17 Iulie 2017
NU ...pt ca abonamentul nu este pe numele tau in primul rand , este un abuz ca iti imputa datoria ....
Ok . Multumesc de lamurire .
Nu sunteti dvs.debitorul obligatiei de plata,firma creditoare trebuie sa urmareasca debitorul si nu pe dv.
Ok. Acum m.am linistit . Multumesc pt ajutor .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rcs-rds ContSters209690 ContSters209690 buna ziua am un contract de internet de 6 ani cu rcs-rds.In luna martie 2011 am incheiat un abonament de televiziune.Am vrut sa reziliez contractul de ... (vezi toată discuția)
Contract cu societate care asigura servicii de televiziune si internet denideny denideny Am o problema cu o societate de servicii de cablu si televiziune si proprietarul ap unde am stat in chirie fara acte imi spune ca nu il intereseaza. Am facut ... (vezi toată discuția)
Contract terminat, emitere in continuare facturi lucian19821 lucian19821 Buna ziua, am o problema cu un operator de cablu, care imi emite in continuare facturi, chiar daca eu am incetat contractul cu ei. Ce pot sa fac? (vezi toată discuția)