avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire salariu

Cat este cota maxima pt poprire salariu avand in vedere ca lucrez pe minim pe economie? Precizez ca trei luni am avut poprire 1/3 iar luna aceasta 50% ...toata suma retinuta la lichidare ...este legal? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:33, 18 Iulie 2017
Pentru o singura poprire cota este 1/3. Pentru 2 sau mai multe popriri - pana la 1/2 din venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ma poate ajuta cineva cu un sfat? ce pot face cu poprirea? robert1972 robert1972 lucrez cu carte de munca.....dar 1/3 din salariul net este oprit de executor......am incercat sa cer un angajament de plata mai mic....dar nu am gasit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!andrei ma numesc. am sa fiu scurt ,la obiect . sunt ... dydys dydys Buna ziua!Andrei ma numesc. Am sa fiu scurt ,la obiect . sunt in pensie cu 845 lei/luna.am 3 propriri pe pensie. Cf art729/3 CpC,suma de proprit este diferenta ... (vezi toată discuția)
Adresa de infintare a popririi Darie C Darie C Buna ziua, Am primit la adresa firme-i o \"adresa de infiintare a popririi\" pt doi angajati - pt neplata unor amenzi din trecut. Ce trebuie sa fac eu ca ... (vezi toată discuția)