Buna ziua!
Vreau sa cumpar un imobil ce se vinde la licitatie de catre un lichidator al unei firme in faliment, dar evaluarea facuta consider ca este una eronata si nu stiu cum sa ajung la un pret real, pentru ca de 4 ani da cand a fost facuta evaluarea si programate licitatiilenu nu s-a prezentat nimeni. Fiind vorba de un imobil (casa S+P+2E) vechi intr-o stare avansata de degradare si debransata de la utilitati, evaluarea nu a luat in calcul starea si mai mult a evaluat subsolul si ultimul etaj cu inaltimea de 2m ca mp utili locuibil. In plus, in actul de proprietate apar 400 mp utili, iar in evaluarea facuta in baza unor masuratori cadastrale in care apar 600 mp utili. Ma intereseaza foarte mult imobilul, dar nu pot da pretul de 3 ori mai mare cu care el este scos la licitatie, iar lichidatorii nu ma baga in seama si nu inainteaza ofertele mele creditorilor, desi au trecut 4 ani de cand este publicat anuntul vanzarii. Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Doar verbal mi-a zis ca oferta este prea mica, iar cand am cerut un raspus scris (macar intr-un mail) a spus ca nu poate da asa ceva. Daca vreau ceva scris sa platesc cei 10%, sa particip la licitatie si sa cumpar sau nu imobilul.
Legal, pot in vreun fel sa impun lichidatorului sa transmita oferta creditorilor sau sa organizam o intalnire? Eu cer asta inca de la inceput pentru ca vreau sa le arat starea cladirii si sa le ofer un pret corect.