avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Titularizare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Titularizare

Subiect: TITULARIZARE

Buna Ziua!
VA ROG DIN SUFLET!
AM NEVOIE DE INFORMATII DACA MA PUTETI AJUTA!
Am sustinut proba practica la informatica si inspectia la clasa la matematica pe Dol si Olt , insa nu m-am prezentat la examenul scris , deasemenea am primit continuitate la scoala la care am predat insa problema este ca nu am examenul de definitivat deoarece sunt in primul an de invatamant! acum....intrebarile ar fi...
1) pot primi post pe informatica cu examenul scris din anul 2016 si proba practica de anul acesta! pe Dolj?
2)dar pe OLT ? TIN SA PRECIZEZ CA AM OPTAT SA PARTICIP IN SEDINTA SI CU NOT DIN 2016!
Cel mai recent răspuns: chireageorgiana , utilizator 14:01, 18 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titularizare chireageorgiana chireageorgiana Buna Ziua! VA ROG DIN SUFLET! AM NEVOIE DE INFORMATII DACA MA PUTETI AJUTA! Am sustinut proba practica la informatica si inspectia la clasa la matematica ... (vezi toată discuția)
[invatamant] transfer in alt judet in cursul anului scolar. StefanRaus StefanRaus Buna ziua, Incep prin a-mi cere scuze daca sunt off-topic, dar nu am gasit alte forumuri legate de legistaltia din invatamant. Sotia este profesor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma pot titulariza intr-o scoala daca am nota peste ... Diana.E Diana.E Buna ziua! Ma pot titulariza intr-o scoala daca am nota peste 7 si deful luat? (Mentionez ca deocamdata sunt pe un post de suplinitor.) M-ar ajuta mult dacă ... (vezi toată discuția)