avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... renuntare la raport
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

renuntare la raport

Buna ziua!
Am si eu o nelamurire...din cauza unei erori din cuprinsul unei hotarari, am formulat raport cu propunerea de intrare in procedura simplificata (desi era deschisa procedura simplificata, nu generala).
În ce temei pot face cerere de renuntare la raport? sau ce pot face in cazul asta. am facut cererea de indreptare eroare materiala, insa vreau sa mai fac o cerere ca sa renunt la raport/sa nu fie luat in considerare.
Vă multumesc!

Alte discuții în legătură

Eroare la instanta de apel danazaharia31 danazaharia31 Buna ziua . Daca s-a produs o eroare materiala intr-o hotarare ramasa definitiva a Curtii de Apel, cum se poate indrepta? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Cerere lamurire dispozitiv pentru eroare materiala? aidu aidu Din cauza unei erori materiale, instanta s-a pronuntat complet anapoda pe un capat de cerere. Pot sa solicit, prin lamurire dispozitiv, sa se pronunte pe ... (vezi toată discuția)
Rectificare hotarare divort lucia70 lucia70 Pe ultima pagina a hotararii de divort am data de nastrere a copilului scrisa gresit , in loc de 20 este trecut 23 , vreau sa stiu ce trebuie sa fac si cat ... (vezi toată discuția)