avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Legislatie
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Legislatie

Cat de sigure sunt C.A.R-eurile(casele de ajutor reciproc) pentru a pastra micile economii (sa zicem sume intre 5000 si 10000 euro)?

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit ong rakula14 rakula14 In cazul in care veniturile din activ economice sunt mai mici de 15 000 eur, ONG-ul este scutit de la plata impoz pe profit indiferent de valoarea veniturilor ... (vezi toată discuția)
Calcul daună rca: asigurătorul mi-a spus că nu mai există coeficient de uzură a mașinii, s-au modificat normele de aplicare a legii? AndreeeaV AndreeeaV Buna ziua Știe cineva daca normele de aplicare a legii referitoare la Rca sunt modificate ,sau nu mai sunt valabile? Mi se spune că nu mai există ... (vezi toată discuția)
Profit la sfarsitul anului 2014 ancapopovici ancapopovici Buna seara, doresc daca se poate sa ma ajutati cu urmatoarea problema, nu pot intelege functionalitatea conturilor. Firma mea a avut profit la sfarsit de an ... (vezi toată discuția)