avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA Norma Venit - Facturare firma din Europa?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA Norma Venit - Facturare firma din Europa?

Buna ziua
Sunt pfa cu norma venit si as dori sa facturez o firma care nu este din Romania. Eu fiind neplatitor de tva, factura o fac fara tva, corect? Chiar daca acea firma este platitoare de TVA in tara sa?

De asmenea, aceasta factura se declara la anaf la fel cum se declara orice alta factura? Sau trebuie declara intr-un mod diferit doar pentru ca nu este din romania?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Pfa venit uk extra lord_costin lord_costin Buna ziua, As dori sa stiu si eu cu siguranta daca informatiile pe care le am sunt corecte sau nu. In momentul de fata sunt angajat in Romania cu norma ... (vezi toată discuția)
Facturare servicii traducere cu beneficiar in uk Teo8102 Teo8102 Buna ziua, un PFA care efectueaza traduceri pentru o companie din UK, platite in £, va emite factura in lire sau in lei? Este necesar sa mentioneze ceva ... (vezi toată discuția)
Pfa - prestari servicii intracomunitare marcelilie marcelilie Buna ziua Sunt PFA înregistrat la normă de venit: 104 prestari de servicii informatice, neplătitor de TVA, si prestez servicii pentru o firma din Spania ... (vezi toată discuția)