avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Luna tatălui cic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Luna tatălui cic

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie, va rog sa ma ajutati cu câteva lămuriri :
M am întors la serviciu cu aproximativ 95 de zile inainte de a împlini copilul 2 ani, si am completat dosarul pentru stimulent. Tatal dorește să beneficieze de luna tatălui , înteleg ca in acea luna tatăl va primi indemnizație iar mie imi va fi sistat stimulentul, este corect?
Copilul împlinește 2 ani pe 15 octombrie, tatăl poate sta de pe 11 septembrie pana pe 13 octombrie, Sau trebuie sa fie o luna intreaga calendaristică fara a fi fractii din luni?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:27, 21 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este corect, pe durata cat tatal copilului se afla in CCC dvs nu veti primi stimulent de insertie.

Tatal trebuie sa stea cel putin o luna in CCC si nu o fractie de luna.
Multumesc frumos pentru raspuns.
Înteleg ca trebuie sa stea cel putin o luna , deci se poate sa isi ia de pe 11 septembrie pana pe 13 octombrie, sau trebuie sa isi ia neaparat de la 1 ale lunii sept pana,la sf lunii septembrie? Mă întrebam daca trebuie neaparat sa isi ia luna calendaristică, adica luna septembrie sau se poate si varianta de a lua de la jumatatea lunii sept pana la jumătatea lunii octombrie?
Se poate sa intre in CCC de pe 11 septembrie pana pe 13 octombrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de o luna luat de tata penesmaria penesmaria Buna ziua! Am optat pentru CCC 1 an. Pe 12 septembrie implineste 1 an. Tatal vrea sa stea o luna acasa. In perioada 12 august- 12 septembrie ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ghisesimina ghisesimina Bunaziua am semnat pentru ccc 2ani as vrea sa ma reintorc la servici mai repede daca ma intorc inainte de un an primesc stimulentul doar dupa un an ?dar daca m ... (vezi toată discuția)
O luna de concediu pentru tatic sofoana sofoana buna ziua!sunt in concediu de crestere copil, si sotul meu intentioneaza sa-si ia si el o luna de concediu,avand in vedere noile prevederi legale.eu am optat ... (vezi toată discuția)