Kantorm, îți garantez eu că e un abuz faptul că v-au șantajat să vă debranșați de la sistemul public de termoficare. Și eu am proces cu mafioții din Asociația noastră, CARE AU REFUZAT MEREU SĂ ÎMPARTĂ FACTURILE PENTRU CĂLDURĂ CONFORM LEGII 325/2006.
Consultați legile amintite mai sus, și veți vedea că n-au dreptul să vă priveze de un serviciu public, lăsându-vă în frig.
Studiind cu atenție cele două legi amintite în postarea mea anterioară, veți putea să-i acționați în judecată, chiar și fără a avea nevoie de avocat !
Mai rămâne soluţia să vă plătească restul proprietarilor (cu alte surse de încălzire), montarea unei centrale noi, cu tot cu manoperă, şi totul ar fi legal !
Oameni buni, câte aberații și abuzuri mai întâlnim în Asociațiile astea „penale” ? Cazul meu nu e singular, dovadă stau postările userilor de pe această secțiune a Forumului, care sunt disperați de stilul dictatorial al așa-zișilor șefi de Asociații, care sunt în stare să-i lase în frig sau să-i lase fără apartamente, după ce le aplică penalizările alea „criminale” de 0,2%/zi (72 %/an) !
Vorbiți cu șefii firmei furnizoare de Agent Termic, pentru a demara acțiunile împotriva șefilor Asociației dvs., cei care vă încalcă orice drepturi.
REPET: nu poți debranșa forțat un proprietar de apartamente, chiar și dacă ar fi un sigur abonat !
Legea spune că ţevile sunt „proprietate comună forţată”. Aşa cum spune şi denumirea juridică, ele nu pot fi distruse decât odată cu înlocuirea în întregime a sistemului de încălzire din bloc, cu acordul tuturor proprietarilor.
CITIȚI ȘI ALTE TOPICURI UTILE CU ACEASTĂ SPEȚĂ:
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...