avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Problema cu buletinul
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Problema cu buletinul

buna ziua , am o intrbare , am o prietena care recent a facut 18 ani , iar ea n-are act de indteintate. are doar certificatu ea nu a avut nici buletinul de 14 a fost in centru de plasament a incercat sasi faca buletinul iar cei de la buletine ia cerut o declaratie de la maicasa . mentionez ea are doar certificatul iar cei de la buletine ia zis ca nu poate sa il faca fara declaratia aia , dar maicasa nu vrea sa-i ofere acea declaratie pe langa asta mai este si in anglia ce sar putea face ca sasi faca buletinul cei de la plasament a zis ca nau nici o treaba . maicasa nui ofera acea declaraite . si ea nare decat un certificat de nastere cand a incercat sasi faca buletinul ia zis ca fara declaratia aia nare cum sa il fac deaorece ea nu are nici o poza in baza de date. este imposibil sa ai 18 ani si sa nai buletin ce as putea sa fac?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:23, 24 Iulie 2017
Sa mearga in audienta la seful serviciului. Trebuie sa gaseasca pe cineva sa o ia in spatiu daca nu mai sta la centru. O sa fie amprentata la politie, o persoana majora va da o declarative ca este persoana declarata, iar politia ii va face verificarea identitatii.Daca inca locuieste la centru, cei de la centru trebuiau sa se ingrijeasca de acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare de acasa Raisa97 Raisa97 Buna seara/ziua ! Am 17 ani si jumatate si as vrea sa ma mut la iubitul meu care are 21 de ani. Am inteles de la unele persoane ca daca eu dau declaratie la ... (vezi toată discuția)
Copilul meu a fost luat in plasament costel25 costel25 Buna seara ma numesc hunyady iren si pe sotul meu Nastase Costel stau jud vs loc barlad si am copilu pe numele meu pentru ca el nu era acasa era la munca cand ... (vezi toată discuția)
Acte - numele mamei gresit in certificatul de nastere Stefan2221 Stefan2221 Buna in certificatu unui minor la mama era trecuta mama lui si acuma dupa cativa ani iese ca nu este mama lui ci alt cineva e mama minorului cu numele ... (vezi toată discuția)