avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sotul vrea sa imi ia fetita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sotul vrea sa imi ia fetita

Buna ziua..eu si sotul meu nu ne mai intelegem de ceva timp..de la o vreme a inceput sa abuzeze de mine(ma obliga sa intretin relatii sexuale cu el)..cel mai important este ca nu am dovezi ca imi face acest lucru..azi de dimineata a gasit in telefonul meu o conversatie cu un prieten foarte bun de al meu si crede ca il insel..m-a dat afara din casa si a zis ca nu o sa imi mai vad copilul niciodata..
Fetita noastra are aproape 4 anisori..si cea mai grava problema este ca ii baga in cap(impreuna cu tatal lui) ca eu sunt c***a,ca nu o iubesc,ca nu sunt mama ei..iar fetita fuge de mine,nu vrea sa vorbeasca cu mine:((..el o rasfata exagerat de mult,iar eu incerc sa nu ii fac toate poftele si sa ii dau o educatie..el o atrage cu jucarii,dulciuri si muuuult rasfat..
vreau sa mai precizez ca eu mi-am lasat serviciul pe perioada verii pentru a sta cu ea acasa cat este in vacanta..iar in acea curte locuiesc 4 barbati dintre care doi sunt betivi si un baiat de 15 ani,care este analfabet..
instanta poate sa ii acorde lui custodia in situatia data:(
Cel mai recent răspuns: asaofi , utilizator 20:36, 26 Iulie 2017
nu am cum sa revin in casa deoarece m-a dat afara ;|
A chemat politia cand am luat copilul la mine..iar domnul politist a spus ca avem drepturi legale pana la terminarea divortului si a custodiei..am stabilit amandoi in fata domnilor politisti ca o zi va sta la mine si o zi la el,pentru binele copilului..dar el nu prea se tine de cuvant..mereu incearca sa refuze atunci cand fata trebuie sa ramana cu mine
Doamna draga, atentie: legal dvs daca ati plecat cu copilul in urma violentelor nu aveti nicio obligatie, cat si niciun motiv moral sa-i dati copilul. Militienii nu stabilesc programe de vizitare dintre copil si celalalt parinte. Asta face instanta. Exista bune sanse ca intr-o zi, dandu-i copilul, sa nu il mai dea inapoi. Sau nu. Daca insa se va intampla asa, atunci dvs, in lipsa oricarei hotarari judecatoresti, nu o veti mai putea lua de la tata. Cata vreme sunteti casatoriti in acte, ambii aveti drepturi egale si nimeni nu poate lua copilul de la el spre a il da mamei, adica dvs, cat nici invers.
Daca, la momentul procesului, copilul se va afla la el va putea obtine mult mai usor custodia.
Daca copilul se va afla la dvs, veti obtine dvs mult mai usor custodia.
Nimic din ce va scriu nu e decat o ipoteza si nu o garantie.
dle injustie....poate ca ar fi de preferat sa popularizati propriile experiente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La cine ramane copilul? marian_apreutesei marian_apreutesei Buna seara Sora mea este casatorita, si are o fetita de 4 luni Sotul ei ( cumnatul meu ) nu are loc de munca si nici o locuinta stabila locuind cu parintii ... (vezi toată discuția)
Divort, custodie minor Florin128 Florin128 Buna ziua. va rog sa ma ajutati sa imi spuneti ce ar trebui sa fac. Sunt casatorit si avem o fetita minora de 2 ani relatia nu merge in conditi bune si am ... (vezi toată discuția)
Femeia-mama ce drepturi trebuie sa solicite in instanta pt ea si copilul ei? anasmdb anasmdb femeia-mama ce drepturi trebuie sa-si ceara in instanta pt ea si copilul ei? Vreau sa divortez de sotul meu. Avem o casnicie trecut de 7 ani, avem o fetita de ... (vezi toată discuția)