avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... unde se reclama un viceprimar care m-a jignit in public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

unde se reclama un viceprimar care m-a jignit in public

Buna ziua,

unde pot sa reclam un viceprimar care m-a jignit in public, fara ca eu sa-i fi adresat vreun cuvant ofensator (doar am reclamat galagia de la un club care este favorizat de catre primarie si pentru care nu se ia nici o masura pentru respectarea linistii publice)

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:44, 25 Iulie 2017
Il puteti chema in judecata pe latura civila - daca aveti martori si credeti ca vor sustine cele mentionate de dvs.
am cu ce sa dovedesc.
In afara de instanta, poate fi de competenta prefecturii sau la ce alte institutii ?
Nu mai exista subordonare prefecturii, deci va ramane doar instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii Lorant Lorant Buna. Proprietarul unui club. Nu va pot zice denumirea si locatia din motive bune. Am si eu o problema .. sper sa ma puteti ajuta intr-un fel sau altul. Am o ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda aplicata pe nedrept ContSters83715 ContSters83715 politistul mi-a dat o amenda pe nedrept ca am sunat la 112 noaptea, reclamand vecinul. Vecinul are mai multe amenzi pt tulburarea linistii publice. Pe ... (vezi toată discuția)
Speta nutzzu nutzzu in urma cu 6 luni am fost am fost reclamat pt luare de mita .In urma cu o luna am primit NUP,iar in rezolutia respectiva,procurorul constata ca fapta nu ... (vezi toată discuția)