avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ordin judecatoresc prin care sa sa impuna masuri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ordin judecatoresc prin care sa sa impuna masuri obligatorii privind folosirea normala a cladirii si a spatiilor comune.

Buna ziua! Ma numesc Olivia Pazii, sunt presedintele unei asociatii de propietari si in blocul in care locuim avem un locatar problema. Respectiva locuieste intr-o garsoniera si are 5 caini( sau mai multi) si peste 20 de pisici.Cainii ii scoate sa isi faca nevoile in gradinile blocului fara sa stranga in urma lor, iar din garsoiera iese un miros "imbietor" de caini, pisici, urina, exremente, mancare de animale, etc Pe langa animalele din casa ei, mai tine si in subsolul blocului alte pisici, iar in scare blocului si pe langa bloc pune castroane cu mancare si apa pentru toate pisicile fara stapan din zona.Am incercat sa ne intelegem cu aceasta persoana dar, din pacate, nu se poate.Am facut reclamatii peste tot, la politie, la SANEPID, la protectia animalelor, fara rezultat. Domnul primar Robert Negoita ne-a sfatuit sa o dam in judecata si sa obtinem un ordin judecatoresc prin care sa sa impuna masuri obligatorii privind folosirea normala a cladirii si a spatiilor comune.
Cum putem obtine acest ordin? Ne puteti ajuta?

Alte discuții în legătură

Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)
Cresterea animalelor pe scara blocului rambela rambela Locuiesc intr-un bloc unde o vecina creste animale(caini,pisici)pe casa scarii.De fiecare data cand intru si ies din bloc trebuie sa suport mirosul de urina de ... (vezi toată discuția)
Ce autoritate poate obliga o persoana sa isi sterilizeze pisica ? stefail stefail Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie aparent haioasa dar deranjanta. In momentul de fata in gradina mea personala convietuiesc 8 pisici, toate fiind puii ... (vezi toată discuția)