avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecini murdari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecini murdari

buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si latra tot timpul. peste tot casolete murdare de la mancare, iar mai nou vin toti vecinii iubitori de animale si arunca mancare peste gard. dar asta nu este tot. si in scara blocului, pe presul lor deci la 2m de usa noastra tin de 2 luni o pisica bolnava, care isi face nevoile in scara si desigur ca nu spala. iar la intrare in bloc, au adus 2 caini care nu se dau la o parte nici daca ii impingi. mentionez ca unul dintre caini a apucat-o de picior pe fata noastra, i-a rupt doar pantalonii, iar baiatul nostru a capatat o capusa de toata frumusetea. stiu sigur ca de la ei pt ca l-am imbracat sa iesim in spatele blocului si sa intindem rufe, iar cand am intrat in casa, avea capusa pe picior. am venit acum acasa, am vrut sa tin usa deschisa in spatele blocului sa aerisesc pt ca nu se poate respira de mirosul de urina si a iesit dupa mine si m-a dracuit. va rog sa ma ajutati, sa ma indrumati pt ca nu-mi convine sa platesc femeia de servici pe scara ca sa faca curat dupa ei si nici nu putem trai in mirosul acesta insuportabil. va multumesc
cred ca ieri a fost un subiect care facea referire la catei . dar asta este alta poveste.

1 . daca cainii nu sunt luati in custodie , adica cu stapan cu declaratie la politie, cu buletin ,cu vacin ,cu toate cele....sunt caini comunitari si puteti chema hingherii .

2 . partea cea mai urata este ca nu aveti impotriva cui sa faceti plangere ca va tot musca copii si igiena este jalnica. daca mergeti la politie sa faceti plangere , nu o sa iasa nimeni in fata sa recunoasca : DA , SUNT CAINII MEI !

vecinii mei (locuiesc tot la bloc) , asa au facut si in 2 saptamani nu a mai ramas nici miros de de caine , povestea era aceeasi , mizerie , galagie ...
acelasi principiu il am si eu.. de asta nu m-am certat cu ei si am preferat sa inchid usa in speranta ca exista o solutie legala
singura si cea mai legala este "hinghereala" .

cele nelegale sunt multe si mai benefice , dar nu se discuta aici .
minione a scris:

singura si cea mai legala este "hinghereala" .


De regula ,cel mai evoluat specimen al regnului animal ,solutioneaza problemele cu intelpciune si cu toleranta

@mihaidavid
Sesizati oficial serviciul politia animalelor din primarie



dupa cum spune si titlul " vecini murdari " . no comment .

Alte discuții în legătură

Buna! am urmatoarea problema: am 1-2 vecini care au 'adoptat' ... snowflake59 snowflake59 Buna! Am urmatoarea problema: am 1-2 vecini care au \'adoptat\' (am inteles ca ar fi inregistrati pe numele lor) 2 caini, unul de talie medie si unul de talie ... (vezi toată discuția)
Ordin judecatoresc prin care sa sa impuna masuri obligatorii privind folosirea normala a cladirii si a spatiilor comune. opazii opazii Buna ziua! Ma numesc Olivia Pazii, sunt presedintele unei asociatii de propietari si in blocul in care locuim avem un locatar problema. Respectiva locuieste ... (vezi toată discuția)
Îmi pot plimba pisica în ham în spațiul din fața blocului? o vecină este iritată că fac acest lucru, mă agresează verbal și mă amenință în mod constant C.A.Stefan C.A.Stefan Buna seara! Detin o pisica, cu carnet de sanatate, vaccinata, castrata, cu deparazitarile la zi. O data pe zi timp de 20 min o plimb afara, in fata blocului. ... (vezi toată discuția)