Doamna Cristina, trebuie să înţelegeţi că aveţi drepturi egale asupra copiilor cu soţul dvs.Evident că poate să-i ia de lângă dvs., exact cum dvs. i-aţi luat de lângă el. Pentru stabilitatea copiilor, trebuie să se stabilească un domiciliu al minorilor şi un plan parental, în sensul în care să stabiliţi cu soţul dvs. cum înţelege dânsul să decurgă educaţia şi creşterea copiilor astfel încât copiii să nu fie afectaţi, dacă nu vă înţelegeţi, apelaţi la instanţă.
Acum, domnul poate veni şi lua copiii, este dreptul lui.
Buna ziua am fetita de 13 ani e nascuta an italia e pe numele tatalui fetita e la mine an germania nu vrea sami trimita anputernicire pt ai face pasaportul am vb xu avocatul la judecatorie nu se poate deschide procesul de oare ce nu am andresa din italia de unde El locuieste tin sa mentionesc nu plateste pensie alimentara sant momentan fara acte la fetita unde mas putea adresa va multumesc
Vizita minori
alinaio
am divortat de sotul meu si avem o fetita impreuna iar fetita ia fost incredintata lui in urma divortului insa nu am deloc program de vizita ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)