avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copiilor fara divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copiilor fara divort

Sotul meu nu vrea sa divorteze de mine dar a spus ca a platit la judecatorie o taxa de 3000 de lei pentru vizitarea copiiilor!se poate?
Multumesc,dar poate sa ii dea lui copiii daca nu suntem divortati sau copii raman langa mama?
Doamna Cristina, trebuie să înţelegeţi că aveţi drepturi egale asupra copiilor cu soţul dvs.Evident că poate să-i ia de lângă dvs., exact cum dvs. i-aţi luat de lângă el. Pentru stabilitatea copiilor, trebuie să se stabilească un domiciliu al minorilor şi un plan parental, în sensul în care să stabiliţi cu soţul dvs. cum înţelege dânsul să decurgă educaţia şi creşterea copiilor astfel încât copiii să nu fie afectaţi, dacă nu vă înţelegeţi, apelaţi la instanţă.
Acum, domnul poate veni şi lua copiii, este dreptul lui.
Buna ziua am fetita de 13 ani e nascuta an italia e pe numele tatalui fetita e la mine an germania nu vrea sami trimita anputernicire pt ai face pasaportul am vb xu avocatul la judecatorie nu se poate deschide procesul de oare ce nu am andresa din italia de unde El locuieste tin sa mentionesc nu plateste pensie alimentara sant momentan fara acte la fetita unde mas putea adresa va multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Sunt competenta instantele italiene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copil minor! Alex2yo4u Alex2yo4u Bună ziua!!! Eu împreună cu soția și fetița noastră locuim in Bucuresti la părinți mei care stau la curte unde ne-am facut si noi propria casă! Dupa ... (vezi toată discuția)
Vizita minori alinaio alinaio am divortat de sotul meu si avem o fetita impreuna iar fetita ia fost incredintata lui in urma divortului insa nu am deloc program de vizita ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minori pe timp de divort roxy_21 roxy_21 Sunt in divort cu sotul iar pe data de 2 dec.avem prima infatisare ,avem doua fetite , as dori sa stiu ce trebuie sa fac pt a-mi fi incredintate minorele pe ... (vezi toată discuția)