avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu perioada de proba

Buna ziua,

In acest moment sunt angajat la o companie, perioada de proba de 3 luni. La sfarsitul acestei perioade, cu cateva zile inainte de finalizarea ei, intentionez sa demisionez. Nu am efectuat nici o zi de concediu de odihna in aceasta perioada.
As dori sa stiu ce se intampla cu zilele neefectuate (primesc compensare, se transmit catre viitorul angajator, sau sunt anulate).

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 27 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit art.146 alin.3 C.mun., zilele de concediul de odihna neefectuat se compenseaza in bani in cazul incetarii contractului individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare concediu odihna olguta79 olguta79 O firma este obligata sa acorde concediu de odihna unui salariat care a fost angajat in perioada mai 2012-noiembrie 2012 , tinand cont ca desfacerea ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat carla97 carla97 Buna ziua, Am o nelamurire cu privire la co neefectuat.Lucrez din 11 iulie 2011,nu am avut co in 2011,dar nici nu am primit contravaloarea in bani la ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariat in situatia demisiei calin_andrei calin_andrei Buna ziua, Ma intereseaza de ce drepturi beneficiaza un salariat in situatia in care demisioneaza. Aud ca daca nu a cerut si nu a avut concediu pana la ... (vezi toată discuția)