avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... RECUPERARE CO MEDICAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

RECUPERARE CO MEDICAL

Buna ziua,
anul trecut pe 29.06, am depus cereri pt recuperarea unui concediu de maternitate, iar azi 27.07 am primit raspus de la CNAS referitor ca una dintre cereri nu se incadreaza in termenul de 90 zile, medicalul fiind din februarie, si intradevar de pe 25 martie pana pe 29.06 sunt 96 zile, dar eu stiam ca cele 90 zile nu se refera la angajator ci la salariat(beneficiar al indemnizatiei), ce sanse am sa recuperez acei bani? nu gasesc o explicatie a celor 90 zile.... (Indemnizatiile pot fi solicitate pe baza actelor justificative, in termen de 90 de zile de la data de la care beneficiarul era in drept sa le solicite (art.90 alin (1) din OUG 158/2005 modificata prin OUG 36/2010).)Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:18, 27 Iulie 2017
Vedeti acest link , daca va lamureste
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume nerecuperate de la fnuass miruna82 miruna82 In perioada aprilie 2011- martie 2012 au fost depuse un numar de 9 cereri de restituire sume de recuperat pentru concedii medicale de la FNUASS.. pentru nici o ... (vezi toată discuția)
Cum putem recupera sumele datorate de cnas pentru concedii medicale? anca_mih anca_mih Va rog sa ma sfatuiti ce demersuri ar trebui sa fac pentru a putea recupera de la CAS, din fondurile FNUASS, banii aferenti unor concedii medicale ... (vezi toată discuția)
Inregistrare certificat medical pentru maternitate andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Pe viitor ma voi confrunta cu urmatoarea situatie: in cazul in care sunt singura contabila din firma si viitoare mamica in acelasi timp, si trebuie sa ma ocup ... (vezi toată discuția)