avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cota parte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cota parte

Buna ziua,
am o întrebare şi eu. La moştenire se poate schimba imparteala definitiva a proprietatii facută în trecut, prin instanta (decizie judecătorească din 1987)? Mai concret la o casa la care unul dintre mostenitori are o cota parte de 6/32, reprezentand suprafata de 95 mp li s-a atribuit o camera (din 5) de o suprafata de 102 mp prin sentinta si acum noul mostenitor cu cota parte de 26/32 afirma ca are si el dreptul la 7 mp din camera.
Cel mai recent răspuns: FiatPronto14 , utilizator 19:15, 27 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Stimate doamna avocat! Va multumesc mult pentru raspuns si precizare! Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprafata de teren mai mica in realitate ContSters255863 ContSters255863 Am un teren de 200 m.p. intravilan dobandit prin intermediul unui act de donatie, care in documentatia cadastrala este precizat ca \"suprafata de teren conform ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan GeorgeFloresti GeorgeFloresti Tatal meu inpreuna cu matusa mea, au un teren intravilan in suprafata de 1150 mp, iar pe acest teren locuieste matusa mea (in casa bunicilor mei). In anul ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune veronyka48 veronyka48 Buna dimineata!Sotul meu are o hotarare definitiva de iesire din indiviziune inca din anul 1990,atat a bunurilor mobile cat si imobile,mostenirea fiind de pe ... (vezi toată discuția)