avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cum se calculeaza salariul pentru personalul ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cum se calculeaza salariul pentru personalul contractual de conducere in administratia locala?

Va rog sa-mi spuneti daca personalul de conducere contractual din administratia publica locala beneficiaza de vechime maxima la calculul salariului in conditiile in care aceste persoane au vechime diferita?Vechimea nu se calculeaza diferit indiferent de functie?
Cel mai recent răspuns: DIANA_RU , utilizator 21:08, 5 August 2017
Aveti dreptate.
Dupa cum ne spune legea, se pare ca nu se mai diferentiaza pe gradatii ... Mai mult de atat, am observat ca nu mai exista nici vechile procente pentru calculul salariului ( 25% sef birou, 30% sef serviciu etc ) ceea ce inseamna ca daca CL aproba, un director poate avea salariul cat viceprimarul ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea salarizarii nr.153/2017 cristina muntean cristina muntean Buna ziua. Cum se vor calcula salariile functionarilor publice si ale personalului contractual de la 1 iulie? Am vazut ca salariile vor fi stabilite de ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea functionarilor publici in 2011, conform legii nr. 285/2010 si legii nr. 284/2010 lara2010 lara2010 Ne-ar fi de real folos daca in una din sectiunile acestui site absolut util, ati deschide un forum specializat pe subiect. Normele metodologice de aplicare ... (vezi toată discuția)
Modalitate calcul salariu baza sef serviciu invatamantul superior. Aqua_blue Aqua_blue Buna seara! Va rog, foarte mult, daca lucreaza cineva pe un post de sef serviciu in invatamantul superior sau daca exista cineva care se cunoasca la modul ... (vezi toată discuția)