avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Completare ordin deplasare+foaie de parcurs
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Completare ordin deplasare+foaie de parcurs

Buna ziua,

Am un angajat care a fost in deplasare...mi-a adus ordinul de deplasare semnat si stampilat, un bon fiscal de combustibil si foaia de parcurs completata. Numai ca, consumul din foaia de parcurs e mai mic decat cel din bonul fiscal de combustibil.

Eu cum completez ordinul de deplasare pe verso....cu bonul fiscal ca document justificativ sau ce reiese din foaia de parcurs (consumul din foaia de parcurs)...nu stiu cum sa procedez....

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 08:38, 3 August 2017
Decontați suma în limita consumului din foaia de parcurs.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli combustibil mastera mastera Buna seara, Sunt PFA cod 6209. Imi desfasor activitatea in mare parte la client. Pentru ajunge la client ma deplasez cu masina proprie pe care am contract de ... (vezi toată discuția)
Delegatie cu masina firmei dana.cj.rojnita dana.cj.rojnita Buna ziua. Am cinci agenti vanzari, care merg in delegatie cu masinile firmei. Alimentarea masinilor se face cu card OMV . La ordinul de deplasare trebuie ... (vezi toată discuția)
Foaie de parcurs Dragomir Magda Dragomir Magda Sunt PFA ca consultant in domeniul managementului si imi desfasor activitatea la sediul clientilor aflate in diferite localitati din tara. Intrebarile mele ... (vezi toată discuția)