avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie de conformitate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie de conformitate

Buna ziua!Am achiziționat un epilator care nu corespunde caracteristicilor din punct de vedere al rezultatelor enunțate.A fost returnat din cauza unei proeminente pe lampa si ca nu da rezultatele enumerate in certificat.Cum imi pot recupera contravaloarea platita?( a fost lăsat la Altex in data de 11.07.2017 si am primit mesaj in data de 27.07.2017 ca pot merge sa ridic produsul de la sediu).
Ultima modificare: Joi, 27 Iulie 2017
Sinsi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dan me , utilizator 07:30, 6 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos!
Poate sa mearga direct in justite?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme legea nr. 449/2003 Mutrescu Mutrescu Bună ziua, anul trecut am cumpărat de la Altex un telefon Asus, și după câteva luni îmi tot apăreau pete galbene pe ecran, pana când în Martie în ... (vezi toată discuția)
Returnare. Alexandruuu Alexandruuu Buna ziua. Am o intrebare. Acum cateva zile mi-a fost cumparat cadou un telefon samsung B5722 dual sim dintr-un magazin Vodafone din Piata ... (vezi toată discuția)
Returnare produs nou cumparat sendy80 sendy80 am achizitionat un produs nou si doresc sa mi se returneze banii inapoi nefiind multumit de calitatea acestui produs.mentionez ca se afla in aceeiasi stare ca ... (vezi toată discuția)