avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie pt copil născut în franta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie pt copil născut în franta

Ce acte sunt necesare pt a putea beneficia de alocatie in Romania,copilul fiind născut în Franta precizez ca in Franta primesti alocatie doar până la 3 ani la un singur copil,copilul meu are 4 jumatate.multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:19, 28 Iulie 2017
Detalii gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primesc alocatia copilului 200 ron/luna daca nasc in strainatate? adribb8 adribb8 As dori sa ma ajutati cu un raspuns. Daca copilul se naste in alta tara, deci certificatul de nastere va fi emis de catre alt stat, voi putea beneficia de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua locuiesc in franta si as vrea sa stiu daca pot obtine ... girmar girmar Buna ziua locuiesc in franta si as vrea sa stiu daca pot obtine alocatie pt copil in romania mentionez ca este nascut in franta si are 6 ani (vezi toată discuția)
Alocatii pentru copii gigigeta gigigeta sunt bunica unei fetite care va implini 2 ani in luna ianuarie si care se afla in ingrijirea mea in tara mama ei fiind plecata inSpania .As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)