avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... itp expirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

itp expirat

AM AVUT ITP EXPIRAT DE NUMAI 1 ZI,FIIND IN CURSA SI CU AJUTORUL RESTRICTIILOR DE CIRCULATIE EUROPENE(PT CAMOIANE) AM DEPASIT DATA VERIFICARII(SAMBATA ERA ULTIMA ZI SI AM INTRAT IN TARA LUNI LA 8 DIMINEATA).AUTORITATILE MAGHIARE MI-AU LUAT TALONUL MASINII.CUM,IN CE CONDITII AS PUTEA SA REZOLV SA INTRU IN POSESIA ACTELOR SI SA IMI CONTINUI SERVICIUL?
Cel mai recent răspuns: lory98 , utilizator 17:26, 29 Septembrie 2009
Luati legatura cu autoritatile maghiare si vedeti daca v-a dat vreo amenda. Ati fost verificat de catre un agent al politiei rutiere ? S-au legitimat , si in ce conditii v-au oprit actele masinii ? Daca ati circulat cu itp-ul expirat ati savarsit o infractiune conform o.u.g 195 .
In frontiera,la intrarea in tara(ro),politia de frontiera maghiara a observat la verificarea actelor, itp-ul expirat cu o zi si mi-au luat actele respectiv talonul masinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum contest amenda primita pentru lipsa itp auto catacata2011 catacata2011 Buna ziua! Ajutatima va rog sa rezolv si eu urmatoarea problema: Sunt conducator auto si am avut o problema in ceea ce priveste ITP-ul autoturismului personal ... (vezi toată discuția)
Verificare tehnica auto itp HarryCZ HarryCZ Un vehicul inmatriculat in RO, la data expirarii verificatii tehnice ITP se afla in serviciu intr-o tara Europeana , fara posibilitatea imediata de a putea ... (vezi toată discuția)
Permis auto Catalina Mia Catalina Mia Am permis de italia de 5 ani iar in romania am luat o singura amenda pentru nepurtarea centuri iar acum mai oprit organele de politie pentru verificare masini ... (vezi toată discuția)