avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ridicare permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ridicare permis

Buna ziua! Mi s-a ridicat permisul de conducere in mun Buzau pentru alcoolemie de 0.56 in aerul expirat. Astept răspunsul de la sânge. Va rog sa îmi spuneti ce am de facut in continuare si cui ma pot adresa. Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art. 336 c.p.
Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe langa Judecătoria căreia i-ar reveni competenţa să judece cauza în primă instanţă, va orientati in functie de locul depistarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere. Pao29 Pao29 Buna ziua ! Am fost depistat cu alcoolemie de catre un echipaj de la politia rutiera , mi-a fost retinut permisul de conducere , iar acum astept procesul ... (vezi toată discuția)
Ridicare permis Florica stefi Florica stefi Daca mi s-a ridicat permisul pt alcoolemie, cum pot scapa de urmărirea penală? Sau trebuie sa astept rezultatul la sânge? In aer e de o.50. Care se fi cea ... (vezi toată discuția)
Accident fara victime si alcoolemie - consecinte ContSters254867 ContSters254867 fratele meu a facut un accident cu masina fara victime si a fost depistat cu o alcolemie de 0.56 ml in aerul respirat, as vrea sa stiu daca va fi pus sub ... (vezi toată discuția)