avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Lege in vigoare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Lege in vigoare

Buna ziua!

M-ar interesa sa cunosc daca exista legislatie in care este prevazut faptul ca epilesia este considerata handicap si ce drepturi are persoana care sufera de aceasta boala.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: IuliaDumitru , utilizator 16:45, 29 Iulie 2017
Lista afecțiunilor care se încadrează în grad de handicap: persoanele cu epilepsie
- epilepsie (malconvulsivant) cu debut precoce (copilărie-adolescenţă, până la 26 de ani), indiferent de etiologie şi la epilepsie indiferent de data debutului, la persoane fără venituri.

[ link extern ]
Multumesc! Dovada diagnosticului se face cu adeverinta de la medicul de familie? Mai exista si alte cai prin care se poate dovedi diagnosticul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap - persoana bolnava de schizofrenie paranoida burlanraduionut burlanraduionut Buna ziua. Sotia este bolnava de schizofrenie paranoida diagnosticul primindu-l in anul 2011 la varsta de 30 ani. In urma depunerii dosarului pentru ... (vezi toată discuția)
Cod boala handicap valy_gaby94 valy_gaby94 buna seara. As dori daca se poate o adresa unde sa gasesc codurile de boala pentru pensionare. nu coduri boala medic familie. Vreau sa vad daca ... (vezi toată discuția)
Grad handicap electromontajtm electromontajtm Buna ziua, Din copilarie sufar de astm bronsic si multiple alergii, am aflat acum la varsta de 48 ani ca pot beneficia de un grad de handicap pentru asta si ... (vezi toată discuția)