avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... adeverinta 12 luni pentru concediu ingrijire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

adeverinta 12 luni pentru concediu ingrijire

Buna ziua.
La dosarul pentru Concediu ingrijire copil pana la 2 ani, adeverinta pentru ultimele 12 luni lucrate se completeaza cu venitul net (restul de plata+impozitul) sau doar cu restul de plata de pe statul de salarii?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: georgiana neacsu , utilizator 20:22, 31 Iulie 2017
Venitul net care se trece in adeverinta = suma incasata de persoana indreptatita, rezultata dupa aplicarea cotei de 16% asupra bazei de calcul al impozitului determinate ca diferenta intre venitul net din salarii calculat prin deducerea din venitul brut a contributiilor obligatorii aferente unei luni si a deducerii personale acordate pentru luna respectiva si contributiile la fondurile de pensii facultative, precum si cotizatia sindicala platita in luna respectiva pentru veniturile din salarii, la locul unde se afla functia de baza
multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu indemnizatie copil Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna seara! Care este venitul corect care se trece in adeverinta CIC ? avand in vedere ca 3 luni ale salariatei, in statul de plata figureaza ca fiind zero? ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu crestere copil Mia4 Mia4 Buna ziua,pt calculul ccc,trebuie eliberata adev de catre angajator cu veniturile nete pe ultimile 12 luni. Intrebarea mea este unde va fii trecuta si valoarea ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil. cum se calculează când mama are mai multe contracte individuale de muncă? Ionela99999 Ionela99999 Buna ziua ! Daca am mai multe contracte de munca , dintre care unul pe 8 ore, unul pe 2 ore si unul pe 1 ora, toate incadrate cu salariul minim, cum se ... (vezi toată discuția)