avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1663 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Care sint pași de urmat în cind se încheie ...
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Care sint pași de urmat în cind se încheie contactul de munca având în vedere ca lucrez ca badante iar seniora este mutată în una rezidenta din riposo lucrez

Lucrez cu 30 /hai la saptamina și fa 2 ani pe 10 septembrie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:28, 28 August 2017
Haideti sa vorbim oarecum limba romana sa intelegeam ceea ce solicitati si mai ales in ce tara lucrati si ceea ce specifica , contractual dumneavoastra
C.i.m. cum se va incheia ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificàri vechime conform oug 100/2008..in primul rind Asteroma Asteroma In primul rind =D> pentru site-ul vostru si pentru toate explicatiile pe care le dati din dorinta de a ajuta pe cei care au neclaritàti intr-o ... (vezi toată discuția)
Menționare numãr chitanțã în încheierea de certificare a traducerii gege gege Buna ziua, Conform art. 320 din ordinul 2333/C din 24 iulie 2013 privind aprobarea Regulamentului de aplicare a Legii notarilor publici şi a ... (vezi toată discuția)
As dori din partea unui expert un raspuns ciprian gheorghe ciprian gheorghe Buna ziua La sfarsitul lunii septembrie 2009 m am angajat la o firma din tara care avea nevoie de oameni pe meseria mea pentru ai detasa in italia.Cand am ... (vezi toată discuția)