avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Conflict de interese
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Conflict de interese

Acum citeva zile am pus o intrebare la care nu am primit raspuns dar cred ca nici eu nu m-am exprimat corect si anume;Eu ( grig1968) lucrez in administratia publica locala in aparatul de specialitate al primarului ,sotia mea este consilier local.In sedinta de consiliu pe ordinea de zi s-a aflat la primul punct reincadrarea pe functie a angajatilor din aparatul de specialitate al primarului si aprobarea salariilor conform Legii 153/2017.Dupa diverse discutii s-a supus la vot de catre consiliul local aprobarea noilor salarii conform L153/2017,incepand cu 1 iulie 2017.Problema este ca sotia mea nu a votat deoarece presedintele de sedinta nu a lasat-o sa voteze spunind ca nu are voie.Sotia mea le-a explicat ca nu poate fi vorba de conflict de interese deoarece se voteaza salariile tuturor angajatilor,nu salariul fiecarui angajat in parte.Acum eu intreb daca s-a procedat legal, s-au a fost un abuz al presedintelui de sedinta?

Alte discuții în legătură

Este obligatoiu sa se supuna la vot , in cadrul consiliului local, fiecare articol al unui proiect de hotarie? MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR vreau sa intreb de ce nu se supun toate articolele unui proiect de hotarire, pentru a fi votate in cadrul sedintei Consiliului local, de cele mai multe ori se ... (vezi toată discuția)
Functionare consiliul local Gheorghe Giura Gheorghe Giura Sunt presedintele Consiliului Local dintr-o comuna. Dupa depunerea candidaturilor in luna aprilie, 7 din cei 11 consilieri s-au inscris pe listele altor ... (vezi toată discuția)
Modificare coeficienți după câteva luni Adamj Adamj Buna seara. Vă rog să-mi spuneți la 2 întrebari: 1. dacă este legal adoptată o hotărâre de consiliu de modificare a coeficienților după câteva ... (vezi toată discuția)