avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chiriasi ai primariei foarte violenti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chiriasi ai primariei foarte violenti

Buna, as dori sa stiu ce se poate face cu o familie din vecini, care sunt chiriasi de primarie, desi nu aveau dreptul sa primeasca locuinta datorita faptului ca au avut locuinta pe numele lor. Aceasta familie cauzeaza pagube tuturor din jur, sunt foarte violenti, zi si noapte se cearta, suntem amenintati in modul cel mai serios de catre ei, curatenie nu fac in incinta imobilului si nici in curtea comuna, ei fac doar mizerie,peste tot sunt tigari si alte lucruri aruncate, mentionez faptul ca am depus noi celelalte familii plangere impotriva lor la primarie, am primit raspuns ca la prima abatere vor fi dati in judecata si evacuati. Binenteles ca nu s-au calmat, s-a depus a doua reclamatie la primarie in mai 2017 si inca nu am primit raspuns in scris doar verbal ca au luat seama la plangerea noastra dar totusi ei nu fac nimic. Suntem deranjati zi si noapte de aceasta famile, noi avem locuri de munca, copiii merg la scoala si foarte foarte des nu putem sa ne odihnim noaptea de ei. Ce putem sa facem ca acesti oameni sa fie evacuati, la cine sa ne mai adresam, pentru ca deja ne temem pt viata noastra. Noi ceilalti suntem proprietari intabulati, doar ei sunt chiriasi de primarie. Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 2 August 2017
Andyf, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andyf , utilizator 20:39, 5 August 2017
In plus, fata de ceea ce ati intreprins pana acum, puteti sa anuntati si politia ori de cate ori vecinii tulbura linistea, si mai ales in timpul noptii. Totodata, puteti sa depuneti si alte sesizari catre primarie, cu cat mai multe si semnate de mai multi vecini deranjati, cu atat mai bine. Adevarul este ca acest gen de probleme sunt sensibile, in sensul in care autoritatile, de multe ori, nu iau nicio masura concreta si efectiva. Deci solutii foarte eficiente nu prea sunt.
am depus toti vecinii reclamatie colectiva, s-a chemat si politie de foarte multe ori, deja ne gandim sa dam primaria in judecata pt ca nu i-au nici o masura
Notificati Primaria, cu termen limita. La fel chiriasii.
Va rog frumos sa imi expllicati cum sa fac acest lucru. Va multumesc
Intocmiti un act in care aratati toate actiunile intreprinse pana acum, drepturile dv., obligatia Primăriei etc. Cu text legal si tot. Le dati un termen limita sa remedieze, apoi incepeti dv. demersurile in instanta. Ar fi bine si expediata prin executor.
Ultima modificare: Joi, 3 August 2017
Liliana Gradinaru, Avocat

Alte discuții în legătură

Vecini scandalagii c_stefania c_stefania Buna ziua, Am citit legea nr 61/1991 privitoare la linistea si ordinea pulica insa raman cu cateva nelamuriri. Prolema pleaca de la vecinii de deasupra la ... (vezi toată discuția)
Evacuare din casa retrocedata atinas atinas Doresc si eu un pic de ajutor: Am un vecin in varsta de 83 de ani sta intr-o camera dintr-o casa retrocedata conf Lg 10. In acest moment se afla in ... (vezi toată discuția)
Probleme ii - discoteca cu institutiile locale Lador Gavril Lador Gavril Va rog sa ma sfatuiti referitor la problema descrisa in urmatoarele randuri. Multumesc anticipat. In 2011 am infiintat o Intreprindere Individuala si am ... (vezi toată discuția)