avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Echipament de lucru mobil fara proces verbal de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Echipament de lucru mobil fara proces verbal de predare primire

Buna ziua, am fost angajat in firma X, care a fost subcontractata de firma Y pentru servicii de IT. Firma Y a trimis statii mobile de lucru noilor angajati, acestea nefiind trecute in lista de echipamente gestionate de firma X (asset-uri). La predarea acestora catre operatori, nu s-a completat un proces verbal de predare primire, iar acestea nu au fost inregistrate ca si echipament in firma X, motiv pentru care s-a facut presupunerea ca acestea vor ramane in poesesia angajatilor la plecare (cadou/ bonus sau care ar mai fi interpretarea).
Acum firma X cere statia inapoi, neavand nici un document care sa ateste ce se va intampla cu ea cand angajatul pleaca, echipamentul este stricat sau este furat.

Puteti sa imi spuneti cam care sunt implicatiile in cazul in care angajatul refuza predarea echipamentului?Tin sa precizez ca am ramas in companie si am refuzat alte oferte, bazandu-ma pe faptul ca statia de lucru va ramane in posesia mea la plecare.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Furt intre soti sau se retin si alte infractiuni? vldstf vldstf X si Y sunt casatoriti, dar se afla in proces de divort si partaj. X este plecata la munca in Spania, iar Y a ramas sa locuiasca in apartamentul acesteia din ... (vezi toată discuția)
Firma fantoma goldstar9 goldstar9 Buna ziua , ma puteti ajuta va rog in urmatoarea speta :Daca X are firma de constructii(de exemplu) si incheie un contract pentru a construii o casa lui ... (vezi toată discuția)
Obtinerea comisoonului Cabinet Av. Irina Rosulescu Cabinet Av. Irina Rosulescu Situatia e urmatoarea: - s-a facut o oferta ferma de munca in baza careia angajatul primea pe langa salariu si comision din incasdarile datorate in baza ... (vezi toată discuția)