avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Pot face import din Turcia, vanzate in Italia , fara ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Pot face import din Turcia, vanzate in Italia , fara ca marfa sa treaca prin Romania?

Buna ziua, se poate cu un srl romanesc sa cumpar peste din Turcia pe care sa-l vand in Italia, fara ca marfa sa treaca prin Romania? Se poate angaja un reprezentant fiscal care plateste tva in vama Italiana, fiind marfa din spatiu extra Ue? Dar din Grecia -Italia, spatiu unic Ue ? Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 August 2017
Alex1984, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 07:23, 5 August 2017
Buna dimineata.
Da este posibil sa faceti toate operatiunile de care ati intrebat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva intracomunitar albertina elena albertina elena Buna ziua, Am o mare rugaminte si este f. ,f. urgent. Firma mea importa marfa din italia. De curand am primit o cerere de la o firma din romania care doreste ... (vezi toată discuția)
Lamuriri tva Marius20100 Marius20100 Buna ziua, Voi deschid un magazin online, costituit ca si SRL. Achizitionez marfa de la furnizori din U.E. si SUA si o vand in Romania persoanelor fizice. ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara sau nu? ASUL28 ASUL28 Am urmatoarea situatie si va rog mult sa ma ajutati: Un SRL cu 2 asociati :1 roman si 1 italian, cu sediul in Romania, cumpara elemente cabana de la srl cu ... (vezi toată discuția)