avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... rezervare booking cu probleme
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

rezervare booking cu probleme

Buna ziua.Am o mare problema cu o rezervare facuta pe booking.Pe scurt,am rezervat un apartament pentru 30 noe.2017-03.dec..Din pacate,dupa aceea am citit toate comentariile.Oamenii spun ca este o mare teapa,apartamenul nu este nici pe departe ca in poze,ca este mizerie,este o camera infecta,lenjerii murdare...etc.Mi s-au cerut jumatate din bani inainte .Nu i-am dat.
Am incercat sa renunt la rezervare si mi s-a spus ca se percepe o taxa de 53 euro.Ce pot sa fac?Ce mi se poate intampla daca nu platesc avansul si daca nu ma duc?
Booking are vreo responsabilitate?Ma refer la faptul ca eu m-am luat dupa pozele prezentate de ei.
Multumesc

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:04, 5 August 2017
Daca pozele nu corespund cu realitatea putet refuza dar va trebui sa dovediti in caz de proces.
Ca sa va ia banii trebuie sa va dea in judecata.
Nu prea cred ca o sa va dea in judecata si oricum va puteti apara din cate inteleg avand la baza si probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans dat în 2017 unei formații, pentru a cânta la nuntă. evenimentul s-a anulat, ce șanse am să recuperez banii? Cata.ion Cata.ion Buna ziua ! Vin si eu cu o intrebare in speranta ca voi gasi o solutie. Am arvunit o formatie, din septembrie 2017, pentru un eveniment ce se va desfasura in ... (vezi toată discuția)
Arestul preventiv in germania gaby_twysty gaby_twysty mai intai am sa fac o introducere: in 2005 am fost in germania si am cumparat o masina,p care ulterior in 2006 am vanduto si am plecat sa cumpar alta . ajuns ... (vezi toată discuția)
Amendare pentru anulare rezervare hotel ssimionescu ssimionescu Buna ziua! In data de 28 ianuarie 2019 am facut rezervare la Hotel Casa Andu, Busteni, pt perioada 11.02 - 19.02, 1 camera, prin aplicatia Booking.ro. In data ... (vezi toată discuția)