avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Depozit vecin - zgomot ventilatoare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Depozit vecin - zgomot ventilatoare

Bună ziua,

Adresa de mai jos am trimis-o insotita de poze și fișier audio la Primărie, politie, ISC, și Garda de Mediu, toate pe raza locației respective, fără nici un rezultat. De o luna de zile, numai politia s-a prezentat dar nu au luat nici ei nici o măsură. Va rog sa mă ajuți cu un sfat pentru situația mai jos prezentata.




"Subsemnatul Iordan Vasile (CI seria IF nr. .., CNP ......., Domiciliat in Comuna ....., Str. ....... nr .., Județul Ilfov, CI emis de.. la data de ..... in calitate de proprietar al imobilului situat in Str. .... nr. ...., ...., Judetul Ilfov, va rog sa imi acordati suportul dumneavoastra privind rezolvarea urmatoarei situatii: in imediata apropiere a terenului si a casei mele de la adresa mai sus mentionata, a fost construit acum mai mult timp un depozit de legume fructe, la o distanta foarte mica de gardul care delimiteaza cele doua proprietati, iar acum cateva zile, pe latura dinspre curtea mea si chiar in dreptul casei, au fost montate doua ventilatoare, care sunt extrem de zgomotoase si care elimina mirosul neplacut si praful din depozit spre curtea si casa mea. Zgomotul este infernal si interminabil, ventilatoarele functioneaza in marea majoritate a timpului, la fel si mirosul si praful emanat sunt insuportabile, astfel incat, avand in vedere ca depozitul este amplasat in imediata apropiere a unei case de locuit iar echipamentele nu respecta conditiile de zgomot si modul de amplasare si directionare a emanatiilor si a prafului, va rugam sa interveniti pentru rezolvarea situatiei.

Mentionez ca sistematizarea verticala a amplasamentului vecin este defectuoasa, in sensul in care, la fiecare ploaie, curtea mea este inundata, apele de pe amplasamentul vecin fiind scurse spre casa mea, iar constructia inalta a depozitului a afectat in mare parte culturile si livada amplasate inca dinainte de a se construi depozitul, pe toata lungimea curtii pe o latime de 6 ml.

Alaturat va transmit arhiva foto precum si inregsitrarea audio.

Va rog sa ne confirmati receptionarea sesizarii si a documentelor in bune conditii si sa ne transmiteti un numar de inregistrare pentru prezenta sesizare".

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:45, 6 August 2017
Daca deranjul este atat de mare ,se impunea sa depuneti sesizarile personal,sa luati numar de inregistrare,eventual sa discutati direct cu inspectorul responsabil
Fie asteptati sa primiti raspuns -daca sesizarile au fost primite,fie dupa decaderea termenului legal staruiti asupra cererilor -personal la autoritatile carora ati solicitat implicarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de la garda de mediu ammazon ammazon Buna ziua. Am o casa la tara unde locuieste mama mea si unde merg si eu in fiecare weekend. In primavara am depozitat intr-un loc din curtea mea niste ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma sesizarii mele scrise , catre primaria din ... todirasc todirasc Buna ziua! In urma sesizarii mele scrise , catre Primaria din localitate si catre Garda de Mediu ,in urma cu aproape o luna de zile ,nimeni nu a luat nici o ... (vezi toată discuția)
Constructie peco si tersa in apropierea locuintelor mitika255 mitika255 Buna ziua ,ma confrunt cu o situatie dificila.In apropierea casei mai exact la o distanta de 3,2 metri este construit un peco,Gardul se invecineaza cu mine pe ... (vezi toată discuția)