avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Beneficii salariat la relocare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Beneficii salariat la relocare

buna ziua, as dori sa stiu daca exista anumite prime/beneficii acordate de stat sau noul angajator pentru angajatul care se relocheaza dintr-o localitate in alta, la distanta mai mare de 50 Km. Nu vorbim despre somaj, ci are calitatea de angajat.
multumesc.

Alte discuții în legătură

Drepturi banesti absolvent gbrlcostache gbrlcostache O studenta a lucrat timp de 6 luni de zile part time,in anul II de fac. In anul III a lucrat timp de 3 luni, full time.Deci,pe perioada facultatii a lucrat 9 ... (vezi toată discuția)
Angajare peste 50 km labuta labuta Daca nu sunt somer si nu am loc de munca beneficiez de beneficiile legii privind suma pentru cazare daca ma angajez la o distanta de 100 km? Multumesc. (vezi toată discuția)
Distanta mare loc munca-domiciliu nicotorok nicotorok Buna ziua, Poate cineva sa imi spuna daca mai e valabila legea aceea in care se specifica faptul ca: daca lucrezi la distanta mare de casa primesti nu stiu ... (vezi toată discuția)