avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare peste 50 km
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare peste 50 km

Daca nu sunt somer si nu am loc de munca beneficiez de beneficiile legii privind suma pentru cazare daca ma angajez la o distanta de 100 km? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: labuta , utilizator 22:08, 16 Septembrie 2018
Persoanele înregistrate ca șomeri la agențiile pentru ocuparea forței de muncă care se încadrează în muncă, potrivit legii, într-o altă localitate situată la o distanță mai mare de 50 km față de localitatea în care își au domiciliul sau reședința și, ca urmare a acestui fapt, își schimbă domiciliul sau își stabilesc reședința în localitatea respectivă sau în localitățile învecinate acesteia, beneficiază de o primă de relocare, neimpozabilă, acordată din bugetul asigurărilor pentru șomaj, egală cu 75% din suma destinată asigurării cheltuielilor pentru locuire în noul domiciliu sau noua reședință, dar nu mai mult de 900 lei.

In speta, ar trebui sa fiti inregistrat la AJOFM pentru aputea primi prima de relocare.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Student la prima angajare, mi-am găsit un loc de muncă la peste 50 km distanță de domiciliu. pot beneficia de primă de angajare? KSA1996 KSA1996 Buna ziua, sunt student proaspat absolvent(pana acum 2 luni), nu am lucrat in Romania pana in prezent. Mi-am gasit un loc de munca la peste 50km distanta de ... (vezi toată discuția)
Primă relocare Fabian PERISOR Fabian PERISOR Bună, sunt angajat și locuiesc cu chirie de un an într-o altă localitate decât cea de domiciliu la 40 km distanță, contractul de muncă este pe o ... (vezi toată discuția)
Ajutor relocare AndreiMihutFrederico AndreiMihutFrederico Buna ziua! Pentru a obtine ajutorul de relocare, trebuie sa primesc deja ajutorul de somaj si sa fiu, implicit, in baza de date a celor de la ocuparea fortei ... (vezi toată discuția)